top of page

T.O.T.W. Group

Public·19 members

Bu gün maraqlı bir müşahidəmi bölüşmək istəyirəm

Salam hərkəsə! Bu gün maraqlı bir müşahidəmi bölüşmək istəyirəm. Mən müxtəlif platformalarda profillər yaratmışam və fərq etmişəm ki, bəzi saytlarda hesabı bağlamaq və məlumatları silmək demək olar ki, mümkün deyil. Bu proses ya çox mürəkkəbdir, ya da dəstək xidməti ilə yazışmalar tələb edir. Halbuki, istifadəçi hər zaman öz hesabını bağlamaq və məlumatlarını silmək hüququna malik olmalıdır. Bu, əsas insan hüquqlarından biridir. Azərbaycanda bu məsələyə ədalətli yanaşan, hesabın bağlanması prosedurunu sadə edən platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi eşitməkdən şad olaram.

7 Views

Mən həmişə fikirləşmişəm ki, ən yaxşı kəşflər gözlənilmədən olur. Bəzən heç bir məqsəd olmadan sadəcə gəzirsən, vaxt keçirirsən və birdən qarşına elə bir şey çıxır ki, səni tamamilə valeh edir. Mənim başıma bu həftə məhz belə bir hadisə gəldi. Bir axşam, heç bir xüsusi məqsəd olmadan internetdə gəzərkən ünvanına rast gəldim. Bura daxil olan kimi hiss etdim ki, fərqli bir atmosferə qərq olmuşam. Rənglər o qədər yumşaq, yazılar o qədər aydın, bölmələr o qədər məntiqli yerləşdirilib ki, insan özünü çox rahat hiss edir. Mən bu platformanı araşdırdıqca daha da heyran qaldım. Çünki burda hər bir detal düşünülüb, heç bir təsadüfi element yoxdur. Bu, o deməkdir ki, platformanı yaradanlar öz işlərini çox yaxşı bilirlər. Mən bu saytda saatlarla vaxt keçirdim və heç yorulmadım. Əksinə, daha təzə, daha enerjili hiss etdim. İndi bu platforma mənim gündəlik həyatımın bir hissəsinə çevrilib. Hər dəfə oraya daxil olanda sanki yeni bir kəşf edirəm.

bottom of page